Κάπου εδώ το καλοκαίρι μας έχει αφήσει, αλλά μας έδωσε δύναμη και μας γέμισε τις μπαταρίες για τον χειμώνα. Τα social media πήραν φωτιά με τις celebrities να ανεβάζουν ποστ και stories τόσο για την καθημερινότητα τους σε vacation mood αλλά και με τις στιλιστικές τους επιλογές. Και χωρίς υπερβολή καλοκαίρι εκτός από Ελλάδα, δεν λέει κάτι. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τα στενά δρομάκια των νησιών με τις βουκαμβίλιες, και οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι λόγοι για να θέλεις το καλοκαίρι σου να μείνεις Ελλάδα.
Οι celebrities λατρεύουν το καλοκαίρι να επισκέπτονται τα Ελληνικά νησιά και να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο luxury φωτογραφίες τους. Βέβαια την τιμητική τους για ακόμη μια χρονιά είχε το νησί των ανέμων η Μύκονος, αλλά και η σαγηνευτική Σαντορίνη. Σαν fashion editor δεν θα μπορούσα να μην παρακολουθώ τι φόρεσαν, πως το φόρεσαν και να “ξετρυπώσω” τρεις Celebrities που εντυπωσίασαν και απογείωσαν την θηλυκότητα. Πρόκειται για την Αθήνα Οικονομικού, Βάσια Κωσταρά και την Valeria Kovalenko.
Η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε τα βλέμματα με outfits από την συλλογή του Project Soma. Με αέρινα φορέματα σε λευκό αλλα και σε κόκκινο floral μας υπενθυμίζει πως το φόρεμα προσθέτει τσαχπινιά και γοητεία σε κάθε γυναίκα. Ενώ το outfit σε πιο tropical mood με oversized nude παντελόνι και κιμονό είναι μια επιλογή που έχω αγαπήσει. Η Αθήνα ξέρει πολύ καλά να υποστηρίζει το ανέμελο αλλά και κομψό στυλ και μέσα από ένα πιο girly look βλέπουμε ένα πολύ θηλυκό και προσεγμένο look.
Η Βάσια Κωσταρά μέσα από τις φωτογραφίες της σε κάνει να αγαπήσεις την μόδα. Μέσα από την δικιά της συλλογή βλέπουμε ότι η γυναίκα μπορεί να είναι sexy και εντυπωσιακή φορώντας ρούχα που απογειώνουν το γούστο και την υψηλή αισθητική. Με ethnic dress, με mini floral αλλά και με το αγαπημένο μου two pieces set (φούστα με βολάν και top με μακριά μανίκια), η Βάσια κερδίζει εντυπώσεις και δίνει μαθήματα styling.
Η Valeria Kovalenko μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σαγηνεύει με μονόχρωμα outfits σε μαύρο και κόκκινο αλλά με το πράσινο φόρεμα με μωβ πινελιές, φέρνει την πολυτέλεια στις διακοπές. Επιλέγει outfits σε πιο λιτή γραμμή που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο της σώμα, ενώ εκπέμπει κομψότητα και θηλυκότητα χωρίς να είναι υπερβολική. Μας υπενθυμίζει ότι μια γυναίκα μπορεί να κερδίσει τα βλέμματα ακόμη και σε πιο classy look.
Η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσια Κωσταρά αλλά και η Valeria Kovalenko είναι τρεις γυναίκες που αγαπούν την μόδα και το σωστό styling. Γυναίκες που “σέβονται” την θηλυκότητα και ακολουθούν το δικό τους γούστο χωρίς να παρασύρονται από τα fashion trends της εποχής. Το σίγουρο είναι ότι τράβηξαν τα βλέμματα και κέρδισαν εντυπώσεις και comments με τα πιο γουστόζικα outfits.