Beauty Magic - Ο Κόσμος της Μόδας και της Ομορφιάς
  • Latest
  • Make Up
  • Nails
  • Fashion
  • Hair
  • Skincare
  • Magazine
  • SIGN IN
  • SUBSCRIBE
  • NEWSLETTER
  • Contact
  • Sign in
  • Subscribe
  • Newsletter
No Result
View All Result
  • Latest
  • Make Up
  • Nails
  • Fashion
  • Hair
  • Skincare
  • Magazine
  • SIGN IN
  • SUBSCRIBE
  • NEWSLETTER
  • Contact
  • Sign in
  • Subscribe
  • Newsletter
No Result
View All Result
Beauty Magic - Ο Κόσμος της Μόδας και της Ομορφιάς
  • Subscribe
Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

Gant, my Love Affair.

Home Fashion
Elina Kontova

Elina Kontova

Reading Time: 5 minutes

ShareTweetPin
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Barajas και μια φωτογραφία για δυο με τα περί αθωότητας του Blake για την πτήση.✔

Ένα homely feeling στο νέο μου loft, cozy και attic design, I love it.✔

Get your greens, το αγαπημένο μου wallpaper.✔

Ένα club blazer για το δρόμο.✔

Fika στις έντεκα, παρέα με φίλους as chatty as i come με τα νεότερα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.✔

On prep, στην Ακαδημία της Gant.✔

Email στον Ricardo.

On my way to write.

 

From: elinakontova@hotmail.com
To: ricardodelatore@gmail.com
Cc:
Subject: Prep is having a moment, again.

Στοκχόλμη, ώρα οχτώ.

Άραγε, τι ώρα να ΄ναι στη Cervera;

         Είμαι ευτυχισμένη εδώ, όλα είναι ασπρόμαυρα εκτός από τις πολύχρωμες προσόψεις των κτιρίων, τα λουλούδια στο ανθοπωλείο απέναντι και τα χρωματιστά άνορακ των περαστικών. Βρέχει από το πρωί μα δεν μελαγχολώ, για μένα ο καιρός της Στοκχόλμης θα είναι πάντοτε φθινοπωρινός.

Με τα βιβλία που μου χάρισες έχω χτίσει έναν πύργο έτοιμο να καταρρεύσει εάν θελήσω να ξαναδιαβάσω το μανιφέστο του Balla, η γραφομηχανή μου, τα φυτά κι η τέχνη σου στο πάτωμα και τα ρούχα μου ακόμη στοιβαγμένα στην Hermes μου. Νιώθω πως θα ζω σ’ αυτό το υπέροχο lively mess μέχρι να έρθεις, αφού δεν θα προλάβω να βάλω τίποτε σε τάξη έως το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής μα στ’ αλήθεια, δεν με νοιάζει. Χαίρομαι τόσο πολύ που θα σε ξαναδώ!

         Η πρώτη μου μέρα στην Ακαδημία ήταν υπέροχη, κάτι σαν ένα never stop learning γεμάτο από την περιέργεια μου για τις συνεντεύξεις των Ferguson ενός βαθιά σκεπτόμενου ζευγαριού, τις ερωτήσεις μου για ένα Beacon project και τους κανόνες της Gant για μια βιώσιμη ντουλάπα, ακόμη στο μυαλό μου.

Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

Gant, my Love Afair - beautymagic.grGant, my Love Afair - beautymagic.gr

Refresh, repair, reuse, rent, regive, remake and recycle, τους έμαθα απ’ έξω κι ανακατωτά!

Κι η γενιά μου, ακόμη πιστεύει  πως δικαιούμαστε συνεχώς καινούργια πράγματα;

Και η οικολογική μας συνείδηση, το πράσινο χρώμα της λογικής και της ευαισθησίας μας, η φιλανθρωπική μας διάθεση για ένα varsity knit ή ένα fashion reuse;

Feeling guilty, το ομολογώ μα υπόσχομαι στο όνομα της Jane πως θα εξιλεωθώ! Θα αφιερωθώ στην Gant x Dazed και σε ένα στυλ από leftover fabrics, θα νοικιάζω τακτικά τα νέα μου Gant looks και θα δώσω όλα τα φθαρμένα μου denim για ανακύκλωση στις αποθήκες της Gant ή για επισκευή. Ένα cheek to cheek κάθε πρωί με τα παλιά μου πουλόβερ κι έχω ήδη αρχίσει να φαντάζομαι τα φαρδιά μου σακάκια σε γιλέκα με μια δημιουργική essence αυτοσχεδιασμού!

Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

https://beautymagic.gr/wp-content/uploads/2021/10/GANT-LIFE-IS-BIGGER-TOGETHER.mp4

Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

           Υπέροχες οι νέες μου σκέψεις κι ας αγχώθηκα λιγάκι, όχι όμως τόσο πολύ σαν εκείνη τη στιγμή που μιλούσα στην Anna για τον Michael, τον Angel και τη Fifi και αισθανόμουν όπως ένας ήρωας του Luigi Pirandello σ’ έναν θεατρικό αυτοσχεδιασμό. Δεν ήξερα από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Τι να πρωτοπώ, για τη φωτογραφική διάθεση του Bjarnhof για τον Robert F. Kennedy, τη συναναστροφή μας με την οικογένεια Cousteau, το φετιχισμό του Bastian και το ενδιαφέρον του για το τι θα φορούσε η Marilyn σ’ ένα love story με τον Joe, τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός blazerobe της Filippa για μια διαδρομή από τη Βενετία στη Στοκχόλμη με το Orient express, τα letterman jackets ή τα αγαπημένα μου cable knits που η πλέξη τους θυμίζει ακόμη την καθημερινότητα των κατοίκων στην Ιρλανδία και το γούρι των ψαράδων για μια καλή τύχη στις δυτικές ακτές. Cross my fingers! Τέλος καλά, όλα καλά. Είμαι σίγουρη πως ενθουσιάστηκαν μαζί μου αν και ξεχώρισε ο αυθορμητισμός μου μες στη φιλήσυχη φύση των Σκανδιναβών, μα τι να πω! Gant attitude is in my heart, με τα αγαπημένα μου hoodies, cardigans, chinos, bio chambray shirts μονόχρωμα ή σε σιέλ να περνούν μπροστά από τα μάτια μου μες στο φωτογραφικό στούντιο της Gant τέλεια σιδερωμένα και έτοιμα για ένα colorful shooting στο e-com! Κι ήταν εκείνη η στιγμή ένα sleek vision για μένα, την έμφυτη αγάπη μου για το κολεγιακό μου στυλ και τη φιλοδοξία μου για ένα smart balance ανάμεσα στις γρήγορες αλλαγές της μόδας και τη διαχρονικότητα της Gant, με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα για ένα fashion restart.

         Το ήξερες αγαπημένε μου ωκεανιστή, πως η Gant συνεργάζεται με την Waterkeeper Alliance και μετέχει σε αυτό το κίνημα που είσαι και εσύ εθελοντής;

Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

https://beautymagic.gr/wp-content/uploads/2021/10/GANT-BEACONS-PROJECT-1.mp4

Gant, my Love Afair - beautymagic.gr

Floats in the water για ένα νέο project, με τους ψαράδες της Μεσογείου να συλλέγουν τα απόβλητα της θάλασσας για μια ετικέτα Gant x Seaqual, ένα μείγμα από τα πλαστικά του ωκεανού και τα μπουκάλια των κάδων που ανακυκλώνεται σε ίνες seaqual για ένα ocean preppy style.

Τι λες, εσύ θα φόραγες ένα πουκάμισο από pet και innovative fabrics; I bet you do!

Ένα άρθρο πρόσφατα στο Science Advances έγραφε πως εάν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, τόνοι ολιστικών απορριμμάτων θα είναι στο φυσικό μας περιβάλλον για τριάντα χρόνια ακόμη. Ιδέα δεν είχα, στ’ αλήθεια. Μα τώρα κάτι θα πρέπει να κάνω και για αυτό.

          Και με την αγαπημένη μου Gant, για ένα forever and ever together; Θα έχουμε πλέον μια σχέση bio-based με όλα τα σχέδια μας για το μέλλον να είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, μαλλί από mules-free farming και βάμβακι βιώσιμης προέλευσης. Οργανικό ή βιολογικό, ανακυκλωμένο ή ακόμη σε μετάβαση μα πολύ μακριά πια από τη σκέψη μιας συμβατικής καλλιέργειας με άφθονη κατανάλωση νερού και επιβλαβή φυτοφάρμακα. Κι εμένα, αυτό για τώρα, μου αρκεί. Ήδη οι αγρότες μας στη Salem έχουν αποκτήσει περιβαλλοντική συνείδηση και καλλιεργούν βαμβάκι σε οργανικές καλλιέργειες μες στο νεράκι της βροχής για μια ετικέτα Gant x Better cotton. Κι έτσι, θα μπορώ και εγώ να σχεδιάζω ανενόχλητη ένα αντιανεμικό σε crisp white με μεταλλικά κουμπιά, ένα holiday sweater σε κασμίρ in casual και ένα βαμβακερό πουκάμισο με τις πιέτες στα μανίκια του! My early dream of happiness, να ήξερες πόσο χαίρομαι γι’ αυτό!

          Κι εσύ, ένας νεότερος Κουστώ, τι γυρεύεις ακόμη στις ακτές της Palma περιτριγυρισμένος από την κίνηση του νερού και την αλλαγή του φωτός στα κύματα; Γράψε μου. Κρατώ στα χέρια μου την Leica που μου χάρισες. Δεκαπέντε καρέ ακόμη μα σκεφτόμουν να τα αξιοποιήσω στο έπακρον, τι λες;

Click 

Click

 

Love you always,

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Tags: fashionFashion Brandrecyclesustainability

Related Posts

influencer - beautymagic.gr
Fashion

«Τι Δήλωσες στο Μηχανογραφικό;» «Influencer!»

17/10/2021
Milano Fashion Week SS22 - beautymagic.gr
Fashion

Milano Fashion Week SS22: Streetstyle και Fashion Shows στη Μετά Covid Εποχή

09/10/2021
fashion statements -beautymagic.gr
Fashion

6 Fashion Statements που σε Αφορούν

06/10/2021
sustainability - beautymagic.gr
Fashion

Μόδα Χωρίς Σεζόν για Περισσότερη Βιωσιμότητα

04/10/2021
No Result
View All Result

Newsletter

Check your inbox or spam folder to confirm your subscription.

  • 10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου!

    10 πράγματα που πρέπει να πετάξεις άμεσα από το σπίτι σου!

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Πάρτε πινέλο, φορέστε παλιό t-shirt και ξεκινάμε!

    3 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Μάθαμε τι κάνουν οι top δερματολόγοι στο σπίτι τους για τέλειο δέρμα

    2 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Η ανανέωση της ντουλάπας επιβάλλεται!

    173 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Πώς να οργανώσετε τα καλλυντικά σας!

    74 shares
    Share 0 Tweet 0
Next Post
sustainability - beautymagic.gr

Μόδα Χωρίς Σεζόν για Περισσότερη Βιωσιμότητα

fashion statements -beautymagic.gr

6 Fashion Statements που σε Αφορούν

Milano Fashion Week SS22 - beautymagic.gr

Milano Fashion Week SS22: Streetstyle και Fashion Shows στη Μετά Covid Εποχή

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Newsletter

Check your inbox or spam folder to confirm your subscription.

Useful links

  • Home
  • About Us
  • Contact

Magazine

the spring issue 2021 - beautymagic.gr

Κατεβάστε το Ηλεκτρονικό μας
Τεύχος ΔΩΡΕΑΝ

© 2020 beautymagic all rights reserved.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Result
View All Result
  • Latest
  • Make Up
  • Nails
  • Fashion
  • Hair
  • Skincare
  • Magazine
  • SIGN IN
  • SUBSCRIBE
  • NEWSLETTER
  • Contact

© 2020 beautymagic all rights reserved.

The Newsletter

Check your inbox or spam folder to confirm your subscription.

✕
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Read moreOkNo